Rock The Park

Artister: Hällas, Lik, Horndal, Mass Worship, Vanhelgd & Offerblod

HÄLLAS
Hällas förtrollar allt fler med sin äventyrsrock och magiska atmosfär. Men så kan publiken alltid vänta sig ett musikaliskt äventyr utan motsvarighet.

LIK
De senaste åren har stockholmsbandet Lik vuxit snabbt i popularitet. Deras old school death metal hyllar genren som den lät förr.

HORNDAL
Musikaliskt stor, hård och skrymmande. En politiskt relevant, arg och vemodig berättelse om den svenska bruksortens förfall. Och nu med en strimma nytt hopp/hot från Big Tech Google.

MASS WORSHIP
Mass Worship från Stockholm spelar mörk och brutal metal, vars smutsiga old school- sound med deathcrust-inslag kombineras med influenser från modern metal.

WORMWOOD
Sedan starten 2014 har Wormwood skapat musik och deras album har ställt dem på allt större scener. Med tre fullängdare i ryggen är det få som har missat deras musikaliska framfart. Det började som black’n’roll och idag har de tagit sin egen tolkning på vad skandinavisk metal är till en helt ny nivå.

OFFERBLOD
Den Svenska motorsågen är ingen ny uppfinning, men när Uppsalas OFFERBLOD svingar sågen och på vårt modersmål besjunger vår oun vikliga undergång, så gör dem det med napalm och nattsvart misantropi i bensintanken.

När och var?

13 Augusti 2022
Kl. 19.00
Parksnäckan, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt