Kroppsspråk med Gabriella Lockwall

Gabriella Lockwall är expert på kroppsspråk och icke verbal kommunikation. Med över 20 års erfarenhet anses hon vara en av Sveriges ledande inom området. Med humor och exempel från verkligheten belyser hon vanliga utmaningar och visar på enkla metoder som kan öka din medvetenhet och stärka upp din icke- verbala kommunikation.
Gabriellas kunskap inom området bygger på mångårig erfarenhet av olika miljöer, en gedigen utbildning och ett aktivt liv som skådespelare. Hon är en uppskattad föreläsare och kursledare och har stått på scener som Berns, Göta lejon, Mosebacke, och Skansen.
——————–
Föreläsningen är gratis för medlemmar, men det är obligatorisk anmälan för samtliga* . Gäster/icke medlemmar anmäler sig under gästkort. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan.

Välkommen till Marknadsföreningen i Uppsala! MiU är ett nätverk och en mötesplats för alla som på något sätt arbetar med eller är intresserade av marknadsföring, försäljning, kommunikation och PR i Uppsala län.

När och var?

7 oktober 2022
Kl. 07.30-9.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt