Kulturnatten på UKK

  • Lästid: 2 minuter

Kulturnatten Uppsala är Sveriges största kulturnatt. Alla aktiviteter under dagen och kvällen har fri entré. Varmt välkomna!

Under dagen och kvällen presenteras konserter, dans, utställning, te-ceremoni, pyssel och mycket mer.

Sal C 13.00-17.00 SIU – Samarbetsorganisationen för Invandrarföreningar i Uppsala

Samarbetsorganisationen för Invandrarföreningar i Uppsala presenterar ett program med bland annat musik, dans, konstutställning, te- och kaffeceremonier.

Sal D 20.00-23.00 Jazzhörnan – Kulturnattsspecial

En fin kulturnattstradition är tillbaka! Uppsala Jazz Club bjuder på en konsert full med överraskningar. Uppsalas jazzliv är rikt och blomstrar som aldrig förr och vi vill gärna uppmärksamma våra lokala musiker. Den här kulturnatten är det Emil Ingmar Trio som tillsammans med en rad handplockade jazzmusiker står för det musikaliska smörgåsbordet! Konserten är 90 min lång och följs sedan av en jamsession.
Fri entré men biljett krävs. Läs mer om föreställningen och boka din fria biljett här.

Sal B 21.00-22.30 Dansföreställningen Festen

Kanske är festen den sista tillflyktsorten där vi kan förkroppsliga vår längtan bortom språk och tanke. En längtan bort från struktur, symmetri och mätbarhet som det moderna livet avkräver oss. Dansföreställningen Festen är en hyllning till människan och det sinnliga. Till dansandet och att genom kroppen uppleva människans alla inneboende möjligheter, gemensamt såväl som enskilt. Alla som deltar på Festen är också med och skapar den.
Fri entré men biljett krävs. Läs mer om föreställningen och boka din fria biljett här.

När och var?

10 September 2022
Kl. 13.00-23.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt