Loppis på Birgerjarl

  • Lästid: 3 minuter
”Någon annans skräp kan vara din skatt”
Äntligen kommer en efterlängtad uppföljare på succé loppisen ”Pizza, Prosecco Pop Up Loppis” som arrangerades år 2019 i Uppsala.

Huvudkonceptet är detsamma; -Vi har bjudit in några av stadens mest modeintresserade veteraner som säljer vidare utvalda kläder och accessoarer som inte längre ryms i deras garderob.
Denna gång håller vi till på Birger Jarl i Uppsala. Baren är öppen och givetvis finns Prosecco samt tilltugg för de som önskar, dock lämnar vi Pizza & Prosecco delen för nu och lägger mer fokus på själva loppisen detta tillfälle.
Kom förbi på kul häng, musik & gemenskap samtidigt som du letar bland skatterna, förhoppningsvis hittar du ditt nya favoritplagg under dagen.
Varmt välkomna!
———————————————————
POP UP LOPPIS började som ett initiativ till att ta action på miljödebatten och strejkeran som pågick då. Idag är det minst lika aktuellt, framförallt då fast fashion är större än någonsin. Snacka går ju, men vad gör vi egentligen för att leva mer miljövänligt? Att handla second hand är ett enkelt steg att ta för att bidra till minskat klimatutsläpp och man kan fortfarande köpa sig något ”nytt” och fint utan att behöva ha dåligt samvete för det.
– SWISH ONLY –

När och var?

11 februari 2023
Kl: 12.00-16.00
Birgerjarl, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt