Los Van Van – Salsafest med legendarer

Tillsammans med det världsberömda salsabandet Los Van Van från Kuba bjuder vi in till en oförglömlig försommarkväll på Uppsala Konsert & Kongress med musik, dans, mat, dryck, glädje och fantastisk stämning!

Det världsberömda kubanska bandet Los Van Van bildades 1970 av basisten och kompositören Juan Formell, en av Kubas mest inflytelserika musiker genom tiderna. Gruppen är känd för sin blandning av traditionell kubansk musik och moderna latinrytmer och -stilar, som salsa, timba och son. Låtarna de spelar är livfulla och energiska – perfekta att dansa till! – och med texter om kärlek och sociala frågor. Med femton sångare och musiker på scen kan de få vilken publik som helst att inte vilja sluta dansa!

Los Van Van har varit en av de viktigaste och mest framgångsrika grupperna inom den latinamerikanska musiken under de senaste decennierna – och det fortsätter de att vara. De spelar en central roll i kubansk musikhistoria och deras musik kommer alltid att vara en del av den levande salsakulturen, på Kuba och i Latinamerika och bland musik- och salsaälskare i alla generationer världen över. Med regelbundna turnéer och skivsläpp möter de ständigt gamla och nya fans, och för första gången gästar de oss i Uppsala för en exklusiv konsertupplevelse med musik, dans och glädje!

Åldersgräns: 18 år

Arrangör: UKK x Selam i samarbete med Carlos & Friends.

När och var ?

5 juni 2023
Kl. 19.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt