Lunchkonsert med Jacke Sjödin

En av Uppsalas mest uppskattade och underfundiga underhållare inleder en ny serie lunchkonserter på UKK. Njut av en extra festlig lunchtimme med musik, prat och mat tillsammans med Jacke Sjödin och en matig wrap komponerad av våra duktiga kockar!

 

Jacke Sjödin är sångaren, underhållaren och ordkonstnären som upphöjt rimmandet till en alldeles egen konstform. Han showar, sjunger och gör succé i olika konstellationer och fastnar aldrig i samma genre. Han skriver dagsaktuella sånger i parti och minut och kåserar i tidningar och radio. Under coronapandemin skrev han 44 låtar som med en sällsynt träffsäkerhet beskrev det osäkra läget i landet just då. Låtarna har nu streamats över 11 miljoner gånger och har tagit Jacke Sjödins varmt musikaliska humor långt utanför Uppsalas stadsgränser, där han bor tillfälligt sedan 33 år.

Nu äntrar Jacke Sjödin UKK:s Sal B, som första artist i en rad lunchkonserter som arrangeras under hösten. En ny scen för musik och mat med aktuella artister i olika genrer. Underhållande, kort och gott!

Och Jacke Sjödin är som vanligt alltid aktuell och uppdaterad.
– Jag kommer garanterat att sjunga diverse inaktuella dagsaktuella låtar, hälsar han.

Till lunch serveras en matig wrap med kyckling eller halloumi blandat med härlig couscoussallad, gröna blad och en avokadokräm. Smakfullt, kort och gott! Hämtas i baren på plan 3.

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress

När och var?

27 oktober 2023
Kl. 12.15
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt