Lunchkonsert – Min längtan

 Sätt guldkant på din lunchtimme med en konsert där internationellt hyllade Viktoria Tocca bjuder på musik och berättelser från musikalvärldens stora scener!

Upplev en lunchkonsert som sätter guldkant på vardagen med den internationellt hyllade sångerskan, skådespelerskan och producenten Viktoria Tocca, ackompanjerad av pianisten Erik Skarby. Här får du njuta av musik som följt Viktoria genom åren, varvat med spännande berättelser från de stora scenerna!

Viktoria Tocca har spelat många av de stora rollerna i några av världens mest kända musikaler, inklusive Christine i The Phantom of the Opera, kejsarinnan Sissi i urpremiären av den tyska stormusikalen Ludwig II, Francesca i Broarna i Madison County och Kristina i Kristina från Duvemåla på Dalhalla. Hon har även vunnit flera priser för sin egen musik, bland annat i USA, England, Hong Kong och Kina.

Maten

Till lunch serveras en matig vegetarisk salladsbowl, ihopsatt med omsorgsfullt utvalda råvaror. Salladen serveras i skålar tillverkade av 100 % återvinningsbart material och hämtas i baren på plan 3.

Välkommen att njuta av lunch och konsert i gott sällskap!

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress

När och var?

3 april 2024
Kl. 12.15
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt