Nassim Non Stop

Non stop kul, varje minut, från start till slut!

Non stop kul, varje minut, från start till slut!
Under parollen “Så mycket som möjligt för så många som möjligt” tar Nassim Al Fakir hand om programmet på UKK under sex lördagar. Laddad med sin karaktäristiska energi och lekfullhet bjuder Nassim in till ett färgsprakande program med högt tempo.

Hela huset blir barnens hus!
Restaurangen fylls av skojiga aktiviteter, prova-på, pop-upp-konserter, disco och såklart massa god mat och fika. Sen är det dags för konsert i Stora salen. Nassim och hans kompisar spelar musik, hittar på bus och vill man så sjunger man med. Det blir tvära kast och högt tempo under en musikalisk resa som kan sluta var som helst. Kanske behövs plötsligt en låt om något som precis har hänt? Eller så hittar Nassim en spännande grej som kan bli ett instrument? En sak är säker: Det blir inte långtråkigt! Ta med ditt bästa humör och kanske en kompis, så ses vi. Vuxna är välkomna i barns sällskap.

Program
10.00 – 15.00 UKK är öppet för Nassim Non Stop-besökare.
10.00 – 13.00 Aktiviteter, musik och happenings i Sal D.
11.00 – 13.00 Restaurangen är öppen och serverar en familjevänlig minibrunch och fika. Caféservering övriga tider.
13.00 – ca 13.45 Konsert “Nassim Non Stop” i Stora salen
ca 14.00 – 15.00 “Efterfest” i Sal D, träffa Nassim och musikerna.

Obs! Mellan kl 10.00 – 15.00 är huset bara öppet för Nassim Non Stop-besökare och för att komma in krävs en Nassim Non Stop-biljett. Alla aktiviteter och konserten i Stora salen ingår i biljetten. Mat och dryck ingår ej, men finns att köpa i restaurangen. Med reservation för ändringar.

Fotograf Nassim: Leo Josefsson / House of Wizards

När och var?

4 mars 2023
Kl. 13.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt