Olof Lundh - Fotbollskanalen on tour

Efter boksläpp och avslutad VM-turnering i Qatar riktar nu Olof Lundh blicken mot den svenska försäsongen och åker på poddturné med sin intervjupodd Lundh!

Våren 2020 var podden ”Lundh” på turné för första gången runt om i Sverige, men pandemin kom emellan efter efter halva turné, och nu är det alltså dags igen! Podden Lundh är numera uppe i 375 avsnitt och för de som är trogna lyssnare på podden, eller som sett Lundh live tidigare kommer man delvis att känna igen sig.Det är spännande att möta personer inför publik och intervjua dem, och där man inte dokumenterar det utan det som sägs, det sägs live. Tanken är att ha en eller två gäster som både kan prata framåtlutat inför den kommande säsongen och titta bakåt på det som ryms i ett nostalgiskt skimmer. Givetvis blir det delvis lokalt präglade samtal som handlar om den kommande säsongen men även vad som varit, säger Olof Lundh.
Den här gången blir det utöver de nyfikna och raka Olof Lundh-intervjuerna också ett nytt inslag, inspirerat av podden Fotbollskanalen on Tour som Olof har tillsammans med kollegorna Martin Petersson och Andréas Sundberg.

Arrangör: KLBR

När och när?

11 mars 2023
Kl. 19.00
Katalin, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt