Oscar Zia

Oscar Zia annonserar vårturné 2024 – The Heartbreak Tour
Autopilot, Vem bryr sig, Golvet i hallen, Tiotusen – hitsen från Oscar Zia har haglat in under året och mer ska det bli. Idag släppte han albumet Heartbreak Miljonär och nu står det klart att Oscar beger sig ut på vårturné 2024 med The Heartbreak Tour. Biljettsläpp på tisdag kl 10!

Oscar Zia – hela Sveriges entertainer – intog popscenen i ung ålder och har visat upp en otrolig musikalisk bredd. Hans musik har spelats över 30 miljoner gånger på Spotify och han har stått på några av landets största scener. Multitalangen sitter inne på ett häpnadsväckande CV och har, utöver musiken, de senaste åren även axlat stora ärofulla programledaruppdrag.

Under 2023 har Oscars musikkarriär stått i fokus fullt ut – han har släppt singeln ”Autopilot”, sommarsmashen ”Vem bryr sig” och den vackra “Golvet i hallen” från SVT:s program Songland.

Nu startar en händelserik höst för Oscar. Den 1 september släppte han singeln ”Tiotusen” – en låt om exploderande känslor och om viljan att göra allt för en person, eller ge allt för en kväll. Den 6 oktober släpptes låten “Kan något fint få hända” tillsammans med Clara Klingenström och idag det efterlängtade albumet Heartbreak Miljonär. Nu står det även klart att han beger sig ut på vårturné med The Heartbreak Tour.

Arrangör: KLBR

Hela grejen med att skriva en skiva är att åka ut och spela den live. Det var ett tag sen jag var ute på turné, och jag längtar massor! Vi ses där, säger Oscar Zia.

När och var?

14 mars 2024
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt