Oslipat med Carl Stanley

Oslipat välkomnar återigen Uppsalapubliken till standupkvällar när de är som bäst på Katalin. På säsongspremiären bjuder vi på följande komiker:
Carl Stanley. Han är mannen som vid 26 års ålder redan är inne på sin tredje soloshow! Just nu turnerar han landet runt med ”Akta huet”, som fått strålande recensioner. Stanley är en av de absolut klarast lysandande stjärnorna på standuphimlen. Med en fantastisk energi, smarta betraktelser och ett något buttert förhållningssätt till livet är han helt enkelt en av de bästa.
Eleni Dimitrelou Tångstedt flyttade från Greklands ambassad till standupscenerna runtom i Sverige senast med sin soloföreställning G.A.G. – Galen Arg Grek. En publiksnackare av rang, och fyller rummet med sin energi, nyfikenhet och inte minst gränslöshet.

Christer Svensson är en ny spännande förmåga som snabbt gjort sig ett namn på den svenska humorhimlen. 2021 vann han Nordens största standup-tävling Grand Comedy Slam. Utöver att vara väldigt rolig på scen har Christer har även skrivit skämt till populära humorprogram som Svenska Nyheter och Parlamentet.

Lovisa Henriksson är en väldigt spännande Malmökomiker gör humor av vardagens uppgivenhet. Det är trösterikt och mycket roligt. Driver fina klubben ”Humorbaren” i Malmö och skriver manus till Svenska Nyheter.

När och när?

14 September 2022
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt