Pelle Svanslös

Uppsalas käraste katt jammar loss i Uppsala stadsteaters teatertält! I juli 2022 flyttar vi återigen ut ur teaterhuset på Kungsgatan för att spela sommarteater med fri entré i Gottsunda.

Pelle är ny i stan och försöker skaffa sig vänner. Uppsalakatterna går på marknad, spelar rock och dansar kattpolka. Men det är inte helt lätt det här med nya kompisar när man blir retad för sin svansstump… Välkommen på musikteater i sommar med Gösta Knutssons kattklassiker Gullan, Bill, Bull och alla de andra lurviga. Samt förstås den svanslösa stjärnan Pelle.

Föreställningen är lämplig från 5 år.

Biljetter:
Fri entré. Varje måndag under v 30-33 släpps hälften av biljetterna till aktuell veckas föreställningar online. Ca 130 biljetter per föreställning går att boka här på webben, och lika många till vid teatertältet i Gottsunda, två timmar innan föreställningsstart  – då onlinebokningen också stänger. Rullstol? Maila biljettkassan vid biljettsläpp.

Max 8 biljetter/bokning. Vid uthämtning av biljetter på plats vid teatertältet krävs vuxet sällskap.

När och var?

28 Juli-17 Augusti 2022
Teatertältet i Gottsunda

Reklam

Fyrisbiografen – Uppsalas kulturbiograf
Fyrisbiografen visar filmer från hela världen och för alla åldrar.

GoAdventure
Se vackra Uppsala från taket på Uppsala slott. Eller utmana dig själv på äventyrsbanan i Fjällnora

Julmarknader i Uppsala 2022
Under november och december hålls flera julmarknader i och runtom Uppsala, alla med sin egna profil och med sina egna möjligheter att fylla julstrumpan med gåvor eller bara för att komma in i julstämning.

Här hittar du ett urval från Destination Uppsala av alla julmarknader som sker.

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt