Petra - ett liv på scenen

Petra Nielsen är tillbaka!

”Petra – ett liv på scenen” är en one woman show med Petra Nielsen där vi får vi följa med genom hennes sprakande karriär. En karriär med både framgångar och felsteg. Vi får också följa med in bakom kulisserna på teatern och höra historier hon inte berättat förut. Det blir mycket humor, kärlek till konsten, sång och dans. Föreställningen är skriven av Petra och Hans Marklund som också regisserat.

Petra har alltid varit en mångsidig, passionerad och explosiv artist och med en så brokig och spektakulär karriär så har hon mycket att berätta. Det tänker hon göra i denna föreställning där ni kommer få se sidor av Petra ni inte kände till.

Petra Nielsen är skådespelerska, sångare och en av Sveriges genom tiderna största musikalartister. Hans Marklund är en av Sveriges mest hyllade och anlitade regissörer koreografer och manusförfattare. Petra och Hans har skrivit manuset till denna föreställning ihop och eftersom det var Hans som gav Petra hennes första professionella jobb så kan man verkligen säga att cirkeln är sluten när de nu samarbetar igen!

När och var?

5 december 2024
19.00
Reginateatern

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt