Shima Is A Punk Rocker

Shima Niavarani framför sin musikaliska humorshow om människan vs systemet, siffror vs stories vi gillar att höra, samt lögn vs sanning. Om hur galenskap kanske är det äkta vettet och att springa sig fram genom hela livet och försöka hitta sin frihet från allt som trycker mot en. Kort och gott Niavaranis uppgörelse med vår samtid.

Shima Is A Punk Rocker är resultatet av mer än två års hårt arbete och den humorshow som Shima Niavarani har längtat efter att göra i över tio år. Showen är en personlig uppgörelse med vår samtid, och Shima använder sin unika röst, sitt sensationella kroppsspråk och humoristiska stil för att navigera genom livets svårigheter och jakten på äkta frihet. Publiken kan förvänta sig att både skratta och gråta igenkännande till Shimas tankeväckande, rappa och komiska monologer.

Arrangör: Tillman Entertainment

En punk är en person som är ingenting, fri från allt och i protest mot vad som erbjuds. Men i allt detta så tydligt en individ, som verkar inom ett samhälle i tydliga ramar, en slags rebell som accepteras och imiteras. En som lever i en inbillad idé om frihet. I guess that’s me.” – Shima Niavarani

När och var?

26 mars 2023
Kl. 18.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt