Sommar­teater med Kullehus­teatern

I sommar turnerar Kullehusteatern med Rovdjuret – en komedi baserad på en novell av Tjechov. I teatertältet i Gottsunda ges två kostnadsfria föreställningar. Rovdjuret har premiär 29 juni på Gregersboda gård i Bergshamra, läs mer om Kullehusteatern och se deras övriga spelplatser i Uppsala län i sommar.

Det äkta paret framlever sitt stillsamma liv med fågelskådning och långa promenader, i en trygg och inrutad samvaro. Intet ont anande att ett ”rovdjur” ligger på pass i buskaget och är fast besluten att sätta tänderna i den äkta makan. Men hur går ”rovdjuret” till väga?

Det är just den kursen ni nu har möjlighet att ta del av! Denne förförare, detta ”rovdjur” ger er i publiken ett unikt tillfälle att lära er förförelsekonstens ädla teknik!

Bytet är den äkta makan, där emellan står hennes make. Kommer ”rovdjuret” att lyckas? I tidsenliga sekelskiftes kostymer spelas denna dramatiska komedi med musik, skratt och allvar, och såklart, passion.

Fri entré, men biljett behövs och bokas här på vår webb. Onlinebokningen stänger två timmar innan föreställningsstart. Resterande biljetter kan då hämtas ut vid teatertältet i Gottsunda. Rullstol? Maila biljettkassan på: bokabiljett@uppsalastadsteater.se, så hjälper vi till.

När och var?

30-31 Juli 2022
Kl. 19.00 båda kvällarna
Teatertältet i Gottsunda

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt