Soul night med MSMIA på Kitchen & Table

Kitchen & Table bjuder in till Soul Night!
Njut av vår 3-rätterssupé samtidigt som du lyssnar på magisk soul med artisten MSMIA och pianisten Olle Näktergal.

Om MSMIA:
Bakom artistnamnet Ms Mia hittar vi Mia Gustafsson. En låtskrivare och sångerska som våren 2021 debuterade med den mörka R&B/soulsingeln Trippin’.
Ms Mia är R&B- och soulartisten från Uppsala vars musik inte lämnar någon oberörd. Hennes låtar bygger på styrka, mod och kärlek och Ms Mia vill att andra som lyssnar på hennes musik ska få känna samma känslor när de lyssnar på hennes musik.
Uppväxten präglades av musik och samtidigt som pionjärer som Tina Turner och Chaka Khan spelades hemma började Mia som nioåring sjunga i kör. Gospelkörer, sångklasser och 90-talets MTV-era satte prägeln för den musiken Mia själv skulle komma att älska och själv börja skapa senare i livet. Senare i livet har artister som Jill Scott, Erykah Badu och Angie Stone blivit viktiga influenser för Ms Mias eget musikskapande.
Efter sin debutsingel Trippin’ så har Ms Mia lyckats ge ut sex singlar tillsammans med oss på Killander Music Records och hon fortsätter leverera grymma låtar som hennes kommande release i januari som heter ”In Chains”.
Välkomna till en underbar kväll på Kitchen & Table Uppsala

När och var?

4 mars 2023
Kl. 19.00
Kitchen & Table, Clarion Hotel Gillet, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt