Uppsala Youth Music Festival 2024

Uppsala Youth Music Festival är mötesplatsen för Uppsala Kommuns unga musiker och artister mellan 13 och 25 år. Alla musikstilar är välkomna och det spelar ingen roll om ni sjunger ensamma, spelar hårdrock i band, framträder med klassisk musik, uppträder med loopmaskin eller sjunger punk med distat ägg. Alla är lika välkomna oavsett om ni har en del rutin eller bara vill prova på att stå på scen.

Uppsala Youth Music Festival är platsen ni träffar andra musiker och har möjlighet att knyta nya kontakter med andra verksamma i Uppsalas musikliv.

Uppsala Youth Music Festival syftar till att främja ungas musikintresse och personliga utveckling. Självklart motverkar denna plattform och mötesplats rasism, sexism och fördomar. Festivalen vill vara delaktiga till att skapa en värld som arbetar mer för att riva murar än för att bygga dem. Vi tror att musik är ett språk som alla förstår och kan genom att använda det verktyget få olika människor att mötas, samarbeta, bli vänner.

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Festivalen stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun. Festivalen stöds också av Musik i Uppland. Huvudvärd är Länsförsäkringar Uppsala.

 

När och var?

14 augusti 2024
Kl. 19.00
Gula Villan, Stadsträdgården i Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt