Urban Corner #8

  • Lästid: 2 minuter
Ett barkoncept med drinks och mockdrinks efter tema, BARA BRA musik (Oldschool hip-hop & Rnb), mysig inredning och vibe.

Beställ en “Gin and juice” eller andra tema-drinks, på ditt nya stammis-ställe och uppdatera dina vänner om den senaste veckans äventyr medan mysig old-school Rnb och Hiphop spinner i bakgrunden.

Två barer och en taqueria, café, dart, shuffleboard, boule, pingis, co-working och härliga vibbar! Kom hit en sväng efter jobbet för att du vet att du kommer träffa ditt favorit folk, kom för att få en energiboost innan hösten drar igång och mys ner dig i en kärleksfull atmosfär i en av de bästa barerna i Uppsala. Och framför allt, få höra musiken du älskar!
Vi skapar URBAN VIBES – för alla!
Fritt inträde!

Hosted by URBAN CORNER
Urban Corner är vi, @LillaNiandj & @dj_jok, ett DJ par. Vi vill skapa event som är helt tillägnat de Urbana genrerna – utan att kompromissa och som inte enbart bryr sig om musiken utan lägger kärlek i varje liten del: i allt från inredning, drinkar, design, happenings & games, etc. Allt detta för att skapa en varm och inkluderande stämning.
Be there!

När och var?

4 november 2022
Kl. 20.00
Botanika, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt