Krönika

2021 kommer att bli finfint!

Segt är det, fast vi alltid har så skoj på mitt jobb. Förra året bjöd på massor av nytt, ny jobbarkompis, nytt kontor och massor av annat som jag inte i min vildaste fantasi kunna förutspå när 2020 tog sina första staplande steg och Corona var en blaskig bärs.

Men det är lite segt, det erkänns. Det är just nu obeskrivligt mörkt ute när det är meningen att vi vuxna ska gå upp ur bingen. Ju äldre man blir desto knepigare är det att ställa om tiden till vuxen-arbetande-nästan-50 från nästan-50-med en dygnsrytm-som-en-tonåring.
Det är dessutom kallt. Och jävligt.

Men nu kör vi. Hej 2021, liksom. Vad har du på G? Eftersom allt ställdes in 2020 så finns det en hel del godbitar inplanerade i filofaxen redan nu. Winnerbäck inklusive övernattning på Läckö slott blev framflyttad ett år. Jippi för det, så här i efterhand. Även Jack Moy på Debaser, Christian Kjellvander på Katalin blev bara ett snopet nehej av, vilket betyder ljus i tunneln så här i januarimörkret. Bland annat.

Att Jakob Hellman kommer till stan i oktober gör mig dessutom obeskrivligt glad! Det finns också en Palmaresa bokad i maj och så länge som möjligt drömmer jag om att den blir av. Jag har flera kompisar som fyller jämnt och en inbjudan till ett sommarbröllop liggandes.

Fast egentligen är bara tanken på en AW med fina polare i stimmig miljö, med massor av kramar till höger och vänster med kreti och pleti en svindlande känsla.  Och det kommer att hända 2021. Det måste ske!

Dagen är redan 19 minuter längre än den var på julafton.

Nu kör vi!//Susanna

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt