Nytt i stan

Brödernas öppnar i Uppsala

Brödernas öppnar sin första restaurang i Uppsala. Restaurangen i hörnet S:t Persgatan/Dragarbrunnsgatan där Waynes och Shish tidigare huserat ska genomgå en ombyggnad och öppnar i höst.

Brödernas är ett koncept med flera restauranger i Stockholm, Visby och Örebro. Konceptet grundades 2016 av bröderna Joakim och Jonas Wiklander som har drivit krogar och restauranger i över ett decennium med en stor passion för god mat.

Under förra året klev ytterligare ett brödrapar in i delägarskapet; NHL-stjärnan Mika Zibanejad och hans bror Monir Kalgoum. Det satte fart på en expansion av Brödernas som även har restauranger på gång i Nyköping och på Marbella.

  • Det är jätteroligt att kliva in i Uppsala för oss och det känns som ett självklart steg i utvecklingen av Brödernas, säger Joakim Wiklander, grundare och delägare i ett pressmeddelande.

Konceptet är att erbjuda välsmakande burgare, pizza med noga utvalda råvaror och en bred cocktail-meny på en schysst restaurang.

  • Det här känns bra för oss att få en ny stark aktör till vårt restaurangläge på hörnet och med Brödernas kan vi skapa ett bra gatuliv på Dragarbrunnsgatan, säger Snezana Oscarsson, centrumchef för St: Per Gallerian.

 

Läs mer om Brödernas HÄR

 

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt