Uppsala city

Søstrene Grene till St Per Gallerian

Superinspirerande butiken Søstrene Grene öppnar i Uppsala i vår.

Butiksytorna där New Yorker och Brands Store tidigare huserat slås ihop och till våren flyttar den danska heminredning- och gör det själv- butiken in.

Søstrene Grene har ett spännande sortiment av heminredning, pyssel och presenter och tar in nya produkter varje vecka.

  • Idag finns över 240 butiker i 15 länder i Europa och Japan och 13 butiker i Sverige. Därför är det extra roligt att Søstrene Grene väljer att etablera sin första Uppsala-butik hos oss i St Per Gallerian, säger centrumchef Snezana Oscarsson.

Konceptet är att inspirera kunderna till kreativa hemmaprojekt som väcker alla sinnen. Genom de två systrarna Anna och Clara får man tips på olika DIY-projekt och allt till förmånliga priser. Butiken i St Per Gallerian kommer att öppna med deras nyaste butikskoncept som heter Retail for Senses. Ett koncept som inbjuder till en sinnlig och kreativ shoppingupplevelse i systrarnas underbara värld.
Vi ser mycket fram emot att öppna den nya butiken och bjuda in ännu fler svenska kunder att uppleva Anna och Claras underbara värld. Vi har arbetat hårt för att skapa en helt ny, underbar butiksupplevelse och vi är glada över att kunna visa upp konceptet i Uppsala med dess många upplevelserika inslag, som vi hoppas att våra kunder ska inspireras av, säger Mikkel Grene, VD och delägare i Søstrene Grene.

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt