Nytt

Anrika tryckerier går samman

Två av Uppsalas mest erfarna tryckerier, RK Tryck och Fyris Tryck, går samman.

Båda bolagen drivs i dag av barnbarn till grundarna och vill tillsammans, under namnet Fyris Tryck AB, bli ännu starkare för att kunna behålla och utveckla verksamheten i Uppsala.

-Cirkeln är sluten nu när vi knyter samman våra tryckerier som har en så fin historia tillsammans. Vi ser fram emot att gå samman med RK Tryck då vi kompletterar varandra på ett utmärkt sätt. På detta sätt stärker vi upp för framtiden, säger Marie T. Ling, Fyris-Tryck.

 

Fyris-Tryck AB ser en ökad efterfråga av ett lokalt och flexibelt tryckeri med effektiv kommunikation och säkra leveranser, något som många går bet på vid val av ett tryckeri som är lokaliserat i ett annat land eller i en stad längre bort.

 

– Det är med spänning och förväntan som vi går in i ett nytt kapitel tillsammans och kan erbjuda våra kunder ett större utbud av produkter i egen regi. RK Trycks nyckelord är kunskap, personlighet, hållbarhet och tillgänglighet. Detta kommer vi att kunna fortsätta att ha som grund tillsammans med Fyris-Tryck, förklarar Robert Östman, RK Tryck.

 

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt