Allmänna villkor

Så här behandlar vi dina personuppgifter när du fyller i ett formulär hos oss

Vi sparar dina uppgifter tills ärendet är avklarat. Det vill säga: om du ger oss ett tips så rederar vi dina uppgifter när vi tagit del av det eller fått kontakt med dig om vi har frågor. Vid tex tävlingar så spar vi dina uppgifter så länge tävlingen pågår och vi delar aldrig med oss av dina uppgifter till någon utomstående.

 

Information om samtycke för nyhetsbrev

Heja Uppsala AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig är:

namn, och e-postadress

Återkallande av samtycke

Genom att Du lämnat din mailadress till oss har vi betraktat det som ett samtycke till att skicka ut vårt Nyhetsbrev till Er.

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter för att skicka ut Nyhetsbrevet. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke via direktlänk i nyhetsbreven.

 

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt