Frans bistro & Bar

Frans bistro kan bara bli succé

Vi har väntat på att Frans Bistro & Bar ska öppna på det som nu måste kallas Uppsalas mest spännande plats för folk som gillar mat, bar och häng – Dragarbrunnstorg.

På fredagen fick vi komma på smygpremiär. Och redan där kan vi konstatera gänget bakom Villa Annas lillebror kan kasta en invigning! Generöst och proffsigt med extra allt.

Det känns direkt som att man är på vift, på ett ställe vi inte varit på förut, men som vi kommer att komma tillbaka till. Lite som när man åker till en annan storstad, eller ett annat land. Men nu snackar vi Uppsala och det gör mig såååå varm och glad!

Maten är naturligtvis magnifik. Cavan var faktiskt liiiite godare än vad cava brukar vara.
Miljön är surrig, trendig och lugn på samma gång. Det är vackert i sin enkelhet. Vi sitter tätt och det känns helt naturligt att snicksnacka lite med paret bredvid. Vi hör ju att alla är galet nöjda. Någon beklagade sig lite över en efterrätt som var för stor – som att det någonsin skulle vara ett problem ; )

Gillar du choklad? Då är det förbjudet att gå hem från Frans Bistro & Bar utan att ha ätit en halvbakad chokladkaka med grädde. En liten bit av chokladhimlen!

Och har du tur så kommer du att serveras av Omar. Sådan tur hade vi – jädrar vilken stjärna!

Vi kommer tillbaka, både för lunch, brunch och middag!

Mitt betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Kram Susanna Lans

 

 

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt