Guld M 2023

Maten var grym. Tacktalen … sådär

Igår var det gala igen. Årets Guld M delades ut till åtta förtjänstfulla vinnare inom kommunikation. 

Galan hade allt. Den där darriga förväntan innan, när nästan alla i lokalen är nominerade och pirriga. Fotovägg, grym mat och den rätta stämningen. Det här är kvällen då Uppsalas kommunikationbyråer har firmafest. Det är glitter och glamour, shotbrickor till förrätten och kramkalas mest hela tiden.

Jag tillhör ingen byrå (även om vi på Heja Uppsala faktiskt vann ett pris förra året), fick inte heller någon shotbricka, men vad gör det när galan leds med fast hand av en man i glittriga damkläder, när trerättersmiddagen är magiskt god (Trillers kan sina grejer) och man får hänga med de andra sex personerna över 45 i rummet?

Jag blir glad när andra är glada!

Det kan konstateras att det finns en hel massa kompetens inom kommunikation i Uppsala. Det är kampanjer till stora företag och organisationer, det är proffs ut i fingerspetsarna.
Men … när det kommer till att tacka i mikrofon på scen finns lite att önska. Ingen hade något att säga, ingen vill ens knappt försöka. Det står inte och faller på just det, men där förväntar jag mig träningsläger till kommande år.

Mitt betyg: ♥ ♥ ♥ ♥  

Kram Susanna Lans

Läs mer: Alla vinnarna på Guld-M 2023

 

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt