Fyris Comedy

Stand Up är ju roligt!

Stand Up-arrangören Fyris Comedy har flyttat in på Reginateatern. I går vad det dags för premiär. Vi fick de allra bästa platserna. Likt gringubbemupparna Waldorf och Statler satt vi där på den vänstra balkongen med full koll på hela den fullsatta lokalen. Drömläge alltså!

Jag har länge varit tveksam till Stand Up, kanske lite rädd. Det finns något oerhört plågsamt med tanken på att ingen kanske ska skratta. Men den oron var ju löjligt obefogad. Fyra skickliga komiker bjöd in till skratt i alla former. Förlägna fniss, grabbiga gapflabb, skratt med tillhörande tårar.

Vi leds med fast hand mellan akterna av Anna Karlsson, en i duon bakom Fyris Comedy. Hon är grym! Där har vi en Uppsalagoding av rang!

Kvällens, i mina ögon, stora stjärna är Elin Almén som vi känner igen som den flygande reportern i SVT:s Svenska nyheter. Det skojas om Tinder, mobbingfrisörer, dejtingdjungeln och vi bjuds på en jätteportion självironi. Min kompis Lotta skrattade högt exakt hela tiden. Jag med.
Jag har fått en ny favorit och det är en Stand Up-komiker, den såg jag inte komma …
Albin Olsson, Daniel Sanchez och Evelyn Mok behöver inte heller stå där utan att någon skrattar. Skämten är hög och låga och det finns något för alla.

Jag har redan paxat biljett till nästa tillfälle då Fritte Fritzson, Josefin Sonck, Henrik Moberg och Birgita Klepke kommer till stan.
Det här var ju roligt!

Mitt betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ (och ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ till Elin Almén)

Kram Susanna Lans

Mupparna, eller Heja Uppsala?

 

Reklam
Reklam

Grievous Angels

Bäversafari

  • Sunnerstastugan
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt