SEO-titel

Kommande event

Graveyard

Graveyard aktuella med turné och nytt album i höst
I höst är det svenska rockbandet Graveyard åter aktuella med ny musik då de släpper albumet ”6” – bandets första studioalbum sedan 2018. I samband med detta beger dem sig ut på en 14 spelningar lång turné med stopp i Sverige & Danmark.
Graveyard, bestående av Joakim Nilsson, Jonatan Larocca-Ramm, Truls Mörck och Oskar Bergenheim, bildades i Göteborg 2006 och har sedan starten hunnit med att släppa 5 hyllade studioalbum, turnérat världen runt och har på hemmaplan även vunnit två hårdrocksgrammisar och ett P3 Guld-pris. Bandets senast album ”Peace” från 2018 gick rakt in som etta på den svenska albumlistan.
Graveyard har genom sin musik och sina liveframträdanden vuxit till ett av de ledande banden inom sin genre och rönt framgångar såväl hos publik som kritiker. Ett kvitto på bandets status är att de under årens lopp bjudits in till att agera förband till storheter som Soundgarden, Motörhead, Guns n Roses, Iron Maiden och Deep Purple.
Det nya albumet ”6” släpps den 29 september och det första smakprovet får alla lyssnare genom singeln ”Twice” som släpps den 2 augusti.

Arrangör: KLBR

När och när?

3 november 2023
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt