Grounded – 20 Year Anniversary

En av Sveriges allra mest framgångsrika grupper genom tiderna i dansstilen Breaking fyller 20 år! I samband med detta arrangerar gruppen en stor internationell tävling i Breaking på UKK där flera av världens bästa breakare kommer att vara på plats och göra upp om den åtråvärda förstaplatsen. Förbered er på en show i absoluta världsklass!

Grounded Crew, med tre generationers breakare, grundades i Uppsala 2003 och har sedan dess varit en av de bästa grupperna i Skandinavien under två decennier. Gruppen innehar bland annat det svenska rekordet på 7 SM-guld och har utöver flera andra prestigefyllda tävlingsvinster deltagit i många stora turnéshower, musikvideos och Tv-produktioner både i Sverige och internationellt.

Den 12 augusti firar gruppen genom att bjuda in flera av världens bästa breakare för ett klassiskt 3vs3-battle. De inbjudna grupperna med dansare från USA, Korea, Spanien, Italien, Israel, Tyskland, Polen, Ukraina, Frankrike samt de skandinaviska länderna, kommer tillsammans med andra grupper som kvalat in till tävlingen totalt utgöra 16 crews som kommer att göra upp om titeln under kvällen.

Missa inte detta unika tillfälle att få se några av världens bästa breakare tävla på plats i Uppsala!

Arrangör: Grounded med stöd av Devote

När och var ?

12 augusti 2023
Kl. 19.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt