Hardcore Superstar

Sveriges långvariga kungar av adrenalinladdad street metall, Hardcore Superstar, har ett stort år framför sig med flera turnéer och festivalframträdanden planerade, samt en ny singel och album på gång.

Först ut är deras återkomst till den legendariska Monsters of Rock Cruise som avgår från Miami den 1 mars där de kommer att dela scen med bland andra Accept, Extreme och The Darkness för att nämna några, sedan återvänder de hem för att starta en huvudturné i Sverige i förväntan på deras första singel som är planerad att släppas i vår.

Bandets senaste album ’Abrakadabra’ som släpptes 2022 blev snabbt en favorit bland fansen, och samlade över 1 miljon streams på rekordtid samt producerade fyra kritikerrosade singlar, vilket ledde till en världsturné som tog dem över Europa till Australien samt Central- och Sydamerika. Abrakadabra-turnén var fylld med många höjdpunkter inklusive en framträdande strax före Guns N’ Roses på huvudscenen på Sweden Rock Festival och avslutades på topp med bandet som spelade inför en otrolig publik på deras utsålda show i Argentina.

Bandets sångare Jocke Berg uttalande inför det kommande året:
”Låtar är skrivna för nytt albumet och vi har några fantastiska turnéer planerade, samt några överraskningar som vi ser fram emot att tillkännage… Vi ses på turné och ska göra 2024 till ett år att minnas!!”

Arrangör: KLBR

När och var?

22 mars 2024
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt