Kaffet – En berättarstandup med Olof Wretling

Olof Wretling, en av landets populäraste komiker och berättare, beger sig ut i landet med sin humorföreställning ”Kaffet”

”Olof Wretling, känd från bland annat “Bäst i test”, ””Mammas nya kille”” och Klungan, är en av landets populäraste komiker och berättare. Nu beger han sig ut i landet med ”Kaffet” – en komisk och lekfull föreställning baserad på sitt hyllade Vinterprat från 2019 “Kaffet på nattåget”.

Olof ska ta nattåget från Umeå till Stockholm för att undersöka sina stämband efter att han tappat rösten under en föreställning. I sin nattkupé får han sällskap av inga mindre än författarna Torgny Lindgren, Sara Lidman och PO Enquist. I föreställningen bjuder Olof in publiken på en resa genom både Sverige och sitt eget liv – med berättelser om hur han hämtade kraft ur vänskap, det roligaste ljudet på jorden och en komikers värsta mardröm: att tappa rösten. Under resans gång ställer vi oss frågan “säger man verkligen “kaffet” om kaffe?”.

– Jag kommer spela alla roller själv. Just nu övar jag på att låta som Sara Lidman och min fru håller på att bli tokig på mig, säger Olof Wretling.

Åldersgräns: 11 år

Arrangör: All Things Live Sweden

En av Sveriges skarpaste imitatörer Sveriges kanske finaste scenmonoligist /Dagens Nyheter

När och var?

18 februari 2023
Kl. 19.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt