A la Maud – Bubblor och Bakälskelser

Kom och sätt tänderna i Mauds bak! För varje tugga bidrar du dessutom till organisationen Kvinna till Kvinna. Den splitternya bakelsen Bakälskelse har tagits fram i samarbete med Triller Mat & Bröd och är en hyllning till baken!

– Vår kära bakdel ses oftast som något provokativt, både i kulturen och i språket. Den är sexuellt laddad, förförisk och lovande men låter och stinker även om vi vill låtsas om annat. En komplex kroppsdel, för andra väl synlig, för oss själva en oönskad eller önskad del av oss, säger Maud och fortsätter:

– Hela kroppen är för mig vacker och samtidigt humoristisk och så också vår rumpa. Och det har varit fantastiskt roligt och utmanande att låta 3D-skanna och sedan gjuta av min egen ändalykt med den kunniga Fredrik Borg och få se den utvecklas i Trillers händer till att bli en smaskig bakelse.”

Den sjungande stråkkvartetten Stråf med musiker Sanna Källman, Åsa Johansson, Tobias Edvardsson och Francis Shaughnessy gästar som husband med sina virvlande virtuosa toner och harmoniska röstklanger.

Dansarna Jilda Hallin, Lisa Nilsson och Elise Brewer från KROPPSKLUBBEN visar utdrag ur föreställningen FOF.

Barnmorskan Katarina Svensson Flood som slog larm i media om unga tjejers sexvanor och brist på njutning sitter i soffan och berättar.

I höstens A la Maud bjuds vi på rosa socker och bubblor under tema BAKÄLSKELSER och en gång för alla reder vi ut frågan; Hur smakar egentligen Mauds bak?

När och var?

30 September 2022
Kl. 19.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt