Kleerup & Steget

Kleerup
Andreas Kleerup har blivit synonym med svensk elektropop. Den flerfaldigt Grammis-vinnande Kleerup har samarbetat med artister som Robyn, Lady Gaga, Moby, Teddybears och The Cardigans. Det internationella genombrottet kom 2007 tillsammans med Robyn och ”With every heartbeat”. Låten nådde nummer ett i England, topp 10 på flera listor över hela Europa och topp 30 på den största listan av dem alla, Billboard Hot 100 i USA. På hemmaplan låg singeln på försäljningslistan i hela 54 veckor. Producenten, kompositören, låtskrivaren och artisten Kleerup hade presenterat sig för världen.

Steget
Två nya singlar har kommit ut på bara några månader. De är i studion och spelar äntligen in sin tredje skiva. Bandet släpper liveskiva 6 maj och åker på turné hösten 2022.

Popduon Steget från Göteborg är verkligen PÅ GÅNG!

Steget består av Nils Dahl och Matilda Sjöström och det är nu 13 år sedan de bestämde sig för att göra musik ihop. Både Matilda och Nils minns tydligt den där sommarkvällen på Pusterviks uteservering när det blev bestämt. Sedan dess har båda genomgått flera livskriser och vi har fått följa med på resan.

När och när?

30 September 2022
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt