Oslipat - Anton Magnusson-Kristoffer Svensson och Sandra Ilar

Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Han verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Anton är en del av humorgruppen Specialisterna, och hörs i podden ”Specialisterna” och har precis rosat Sverige med föreställningen ”Uppvigling och förledande av ungdom”.

Kristoffer Svensson gör humor som är sinnesutvidgande. Ibland enbart genom att pricka in det poetiska i vardagliga bilder, som han fyller ut med meningsfullt tomrum som får publiken att kapitulera i skratt. Även långt innan han var poddpionjär i dellafamiljen så hade han redan visat etablerat att han är en av Sveriges verkligt unika komiker.

Sandra Ilar är också utan tvekan en av Sveriges absolut mest originella komiker. Hon använder humor för att sprida aggressiv existentialism. Filosofiska utsvävningar blandas med smått absurdistiska infall och surrealistiska bilder.

Stand-up på Katalin

När och när?

1 Juni 2022
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam
Reklam

Fyrisbiografen – Uppsalas kulturbiograf
Fyrisbiografen visar filmer från hela världen och för alla åldrar.

GoAdventure
Se vackra Uppsala från taket på Uppsala slott. Eller utmana dig själv på äventyrsbanan i Fjällnora

Trädgårdar och parker
Naturupplevelserna är närmre än du tror. Mitt i hjärtat på Sveriges fjärde största stad finns blomster och grönska i mängder att njuta av. På Destination Uppsala hittar du information.

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt