The Iron Maidens

Det populära tributebandet The Iron Maidens kommer till Sverige i augusti och spelar i Uppsala, Göteborg och Malmö!

Bandet The Iron Maidens bildades 2001 och blev snabbt södra Kaliforniens mest omtyckta tributeband. Internationellt blev de också hastigt igenkända. Bandet består av Kirsten ”Bruce Chickinson” Rosenberg på sång, Linda ”Nikki McBURRain” McDonald på trummor, Courtney ”Adriana Smith” Cox och Nikki ”Davina Murray” Stringfield på gitarr och Wanda ”StephHarris” Ortiz på bas.

Kvintetten har en livlig scennärvaro, besitter en enastående musikalitet och deras scenshow är alltid väldigt genomtänkt och teateralistisk. Förutom allt detta så är även bandmedlemmarna professionellt musikaliskt skolade och har bred musikalisk bakgrund.

The Iron Maidens har tagit emot enormt många priser för till exempel bästa tributeband men även fått priser i kategorierna bästa gitarr, bas, trummor och sång i olika event. För att nämna några; The Rock City News Awards, The LA Music Awards och The All Access Magazines Award Show med flera.

Förbered dig för en spektakulär show och låtar från hela Iron Maidens bibliotek, från alla eror. Allt från de största hitsen till fanfavoriter. Och dessutom har de såklart Maidens legendariska maskot Eddie på scen.

Förbered dig för en spektakulär show och låtar från hela Iron Maidens bibliotek

När och var?

6 Augusti 2022
Kl. 19.00
Parksnäckan, Uppsala

Reklam

Fyrisbiografen – Uppsalas kulturbiograf
Fyrisbiografen visar filmer från hela världen och för alla åldrar.

GoAdventure
Se vackra Uppsala från taket på Uppsala slott. Eller utmana dig själv på äventyrsbanan i Fjällnora

Julmarknader i Uppsala 2022
Under november och december hålls flera julmarknader i och runtom Uppsala, alla med sin egna profil och med sina egna möjligheter att fylla julstrumpan med gåvor eller bara för att komma in i julstämning.

Här hittar du ett urval från Destination Uppsala av alla julmarknader som sker.

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt