SEO-titel

Kommande event

Organismen

Sveriges största hiphoppionjär är tillbaka!

”Få saker får mej att känna mej så levande som sekunderna innan man går på scen och äntligen kommer vi kunna få dela det ögonblicket tillsammans i sensommarnatten!” Berättar Johan Hellqvist

Den svenska rapparen Organismen, tidigare Organism 12, eller Johan Hellqvist som han egentligen heter, har länge varit en legendar och etablerad artist i den svenska hiphop sfären. Rapparen från Uppsala var bla. en av medlemmarna i gruppen Mobbade barn med automatvapen. Sedan slutet av 90-talet har Organismen tagit sig långt ifrån hemstaden och stått på otaliga scener runt om i Skandinavien på dom största legendariska festivalerna som Hultsfred, Peace & Love och Way Out West.

Med en stor och trogen fanskara och mycket spelande under sin långa karriär visar Organismen gång på gång sin förmåga att konstant leverera på högsta nivå. Att han även är en mycket eftertraktad samarbetspartner och bjudits in för att jobba tillsammans med bla Petter, Timbuktu, Daniel Adams-Ray och Frej Larsson är även det ett bevis för att Organismen verkligen besitter något stort.

Under hösten 2021 medverkade Organismen i SVT-dokumentären »Hiphopens pionjärer«.

Många fick upp ögonen för Johan efter SVT-dokumentären »Hertigen och Organismen«. Under våren 2022 åkte Organismen ut på en hyllad turné och spelade för fulla hus. I höst är Johan tillbaka med turné som startar i Göteborg och avslutas i Umeå!

Arrangör: KLBR

Det ska verkligen bli så sjukt kul att komma ut och härja med folket igen, säger Johan ”Organismen” Hellqvist

När och när?

2 september 2023
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt