Oslipat med Finnlaugsson, Aurell och Eriksson

Oslipat välkomnar återigen Uppsalapubliken till standupkvällar när de är som bäst på Katalin. På säsongspremiären bjuder vi på följande komiker:
Oktoberfest på Oslipat med en uppställning med några av de roligaste komikerna vi har telefonnummer till. Den här kvällen får ni se följande:
Johannes Finnlaugsson är en diamant på standupscenen. Det är tunga slag mot skrattmusklerna och knockout efter knockout. Han är oerhört produktiv med en otroligt hög medelnivå. Numera också känd som mannen som (eventuellt) löste Palmemordet.

Ola Aurell är den sjungande komikern som ger den skabrösa visan nytt liv. Hans texter pendlar mellan absurdism och mörk humor på ett sätt som gör dem omöjliga att värja sig mot. Spotta-ut-ölen-roligt blir det ofta när Ola står på scenen.

Lisa Eriksson är en komisk urkraft med en stillsam och skör utstrålning. Avig, introvert och lätt att gilla. Hon visar att den som får mest skratt “inte behöver vara den som skriker högst”. 2014 blev Lisa årets nykomling på Svenska Standupgalan och 2017 vann hon tävlingen Grand Comedy Slam på Lund Comedy festival.
Fler komiker tillkommer.
Kvällens konferencier: Fritte Fritzson
Ålder på Katalin: 18 år. Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i tid för bra platser!
Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i god tid! Åldersgräns 18 år.

När och när?

12 oktober 2022
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt