Stads­teaterns rock­orkester

Rockkonsert med Uppsalas bästa backstageband

Välkommen på en riktigt ösig kväll på Lilla scenen. Stadsteaterns rockorkester bjuder på The Beatles, David Bowie, Nationalteatern och mycket mer. Medlemmarna i orkestern arbetar på teatern men syns vanligtvis inte i strålkastarljuset.

”Rocken har gjort en resa sen den först dök upp under andra hälften av 50-talet. I begynnelsen var det en tämligen nervärderad fluga för ungdomen, som de vuxna tyckte saknade konstnärliga kvaliteter. Men nu tillhör genren äntligen den etablerade konsten. Till och med folk över 80 år håller på! Och en av utövarna har till och med fått nobelpriset i litteratur! Varje teater med självaktning bör ha en alldeles egen rockorkester. Vi är stolta över att tillföra en färgklick till den kulturella och konstnärliga paletten på Uppsala stadsteater.” – Stadsteaterns rockorkester

Stadsteaterns rockorkester består av: Pontus Eklund ljusdesigner, gitarrist, basist och sångare; Joakim Hedin, ekonomichef, trummis och sångare; Victor Lundell ljudtekniker, gitarrist, basist och sångare; Jon-Terje Sundberg scenmästare, pianist, basist och sångare.

BILJETTINFORMATION

Biljetterna kostar 200 kronor och då ingår en korv med bröd och en Pucko alternativt en läsk eller alkoholfri öl innan konserten. Obs! Korv och dryck börjar serveras 45 minuter innan föreställningen start i Lilla foajén.

Det finns även en möjlighet att köpa en VIP-biljett för 500 kronor vilket ger, förutom korven och drycken, en möjlighet att hänga med bandet i logen innan konserten och snacka rock samt inmundiga lite snacks. Dessutom en signerad T-shirt. Och en plats i Golden Circle, de bästa platserna i salongen!

Alla intäkter går oavkortat till Läkare utan gränser.


Affischbild: Maria Lilja

Arrangör: Uppsala Stadsteater

När och var?

4 maj 2024
Kl. 19.30
Uppsala Stadsteater

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt