Svansjön med The Heritage Ballet

Upplev en fängslande historia om tragisk romantik och Tjajkovskijs medryckande musik i denna spektakulära balett, Svansjön.

Svansjön, som ursprungligt uppfördes i St Petersburg 1895, är iscensatt till Pjotr Tjajkovskijs odödliga musik och är en av världens populäraste balettuppsättningar. Med de oslagbara ”vita akterna”, den spektakulära och dramatiska balscenen, den utsökta musiken och den djupt berörande historien är detta en balett som överskuggar alla andra.
I Svansjön berättas historien om den unge prins Siegfried som blir djupt förälskad i svanprinsessan Odette – en ung kvinna som förvandlats till en vit svan av den onde trollkarlen Rothbart. Detta är en historia om hur den sanna kärleken övervinner allt.

Heritage Ballet kommer att framföra detta mästerverk som det var tänkt att ses, med vackra traditionellt målade bakgrunder, Tjajkovskijs fantastiska partitur och kritikerrosade dansare som framför fullängdsproduktionen för Uppsalaspublien

The Heritage Ballet debuterar i Uppsala med denna balettsensation, och ger publiken en föreställning som de aldrig kommer att glömma. Missa inte det!

Arrangör: The Heritage Ballet

När och var ?

19 maj 19.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt