Adlibris Uppsala

Adlibris öppnar på Stora Torget

Bokhandeln Adlibris välkomnar Uppsalaborna till en ny fysisk butik i city. Dörrarna beräknas slå upp efter sommaren och bokhandeln blir en inspirerande plats för läsning, lärande och kreativitet där kunderna kommer att hitta sina favoriter bland böcker, spel, garn och pyssel.  

Adlibris bokhandel kommer att öppna på Stora Torget och ha en butiksyta om drygt 500 kvadratmeter. Fokus i sortimentet kommer att vara böcker, spel, garn och pyssel och personalen kommer att guida med personliga tips och de senaste trenderna.

”Uppsalaregionen ligger oss lite extra varmt om hjärtat och vi har länge haft ett fint samarbete när det gäller logistiken i Morgongåva. Vi ser nu fram emot att kunna erbjuda Uppsalaborna en riktigt härlig och inspirerande bokhandel där kunderna kan se fram emot ett brett och spännande utbud inom böcker, spel, pyssel och garn.”, säger Cecilia Held, affärsområdeschef Adlibris Retail.

Adlibris affärsområde Retail innefattar sedan tidigare två Adlibris-butiker i Stockholm och Göteborg med ett större utbud av böcker, spel, garn och pyssel, samt elva Pocket shop-butiker i framför allt reselägen med ett kurerat utbud fokuserat på pocketböcker och reserelaterade produkter såsom spel och pyssel.

 

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt