Sommar 2021

Klaus ser fram mot sommaren

Läs vidare

Klaus ser fram mot sommaren

Succén Music in The Garden kommer tillbaka. Mellan 29 juni–1 juli fyllls Botaniska trädgården med musik från hela världen. Bakom arrangemanget står Klaus Pontvik.

– Music in The Garden togs emot med öppna armar, vilket har taggat mig att utveckla den till ett festivalformat och det var visionen från början faktiskt! Jag vill bygga upp något som återkommer regelbundet och jag tror publiken gillar det, säger Klaus.

Förra sommaren innehöll Music in The Garden elva konserter på Linneanums innergård i Botaniska trädgården, en plats som ramar in konserterna på ett magiskt vis.

– Det känns som en stor förmån att få jobba inom kulturen och skapa vackra mötesplatser med gemyt och spännande innehåll, säger Klaus.

Klaus Pontvik arrangerar även Uppsala Gitarrfestival som lockar artister från hela världen.

– Gitarrestivalen kommer att äga rum 13–15 oktober. Och vi jobbar redan nu med Gitarrfestivalen 2023, då vi firar 20-årsjubileum, berättar han.

img-text-1

Vad har du mer på gång?

– Vi har arrangerar en serie internationella konserter på Reginateatern under våren med start 6 mars. Och även en sydamerikansk festival i miniformat den 27 mars!

Det känns helt fantastiskt att vi nu kan uppleva allt IRL och få se varandra i ögonen, avslutar Klaus.

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt