Cajsas Kök och Komson

Komson & Cajsa’s kök har ett unikt samarbete

Marcus Segersvärd parkerade sin cykel utanför Cajsa’s Kök i Fyrisborg en vårdag 2003, för att kliva in i ett unikt samarbete.
– Bara några veckor innan hade jag tagit steget att starta egen firma. Jag hade inga affärskontakter att tala om, men fick ett möte med Cajsa. Det mötet skulle visa sig bli avgörande för mitt karriärval och för den kommunikationsbyrå jag kom att bygga upp, säger Marcus Segersvärd, vd och grundare, Komson.
– Jag minns mötet väl. Jag såg en inlyssnande och kreativ person i Marcus – två värden som jag värderar högt och som finns kvar hos Komson än i dag, säger Cajsa Johansson, vd och grundare, Cajsa’s Kök.

Sedan 2003 har både Cajsa’s Kök och Komson växt och utvecklats mycket.
Komson är i dag en av Uppsalas mest etablerade kommunikationsbyråer med sju anställda och ett brett nätverk av ofta anlitade underleverantörer. De flesta kunderna verkar inom olika tech-branscher med hela världen som marknad. Och Cajsa’s Kök finns kvar än.

– Som en långsiktig byrå-partner är det viktigt att ha ett prestigelöst synsätt när kunden väljer att ta in andra ögon och perspektiv då och då. Både Cajsa och jag är väldigt trygga i våra egna verksamheter och i oss själva, så det är bara berikande, säger Marcus.
– En långsiktig relation är en enorm trygghet och något värdefullt, en nära affärspartner man alltid kan prata och resonera med i vått och torrt. Till exempel under pandemin hade vi en framåtriktad dialog med både Cajsa’s Köks och Komsons behov och bästa för ögonen. Vi var tvungna att snabbt styra om i verksamheten, kommunikationen och i samarbetet vilket vi också gjorde på ett kreativt och konstruktivt sätt, säger Cajsa och fortsätter:
– Man måste också klicka och ha kul! Man gör ju business med personer man gillar. Sedan har jag ju alltid varit nöjd med resultatet. Det är ju helt avgörande för ett långsiktigt samarbete förstås, avslutar Cajsa Johansson.

 

LÄS MER OM CAJSAS MAT

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt