Reklam

Marknadens vassaste pergola hos Tibrings

Många drömmer om en plats som binder samman inne med ute. En plats där man kan få det bästa av sommaren i alla väder. Tibrings Markis och Persienn kan hjälpa dig att förverkliga just den drömmen.

Läs vidare

Tibrings överskuggar allt

  • Reklam
  • Lästid: 5 minuter

Detta är ett reklamsamarbete med Tibrings Markis & Persienn

I butiken på Kungsgatan 115 i Uppsala kan du provsitta, klämma och känna på en av marknadens allra bästa pergola. Ett snyggt uterum som går att variera i oändlighet för att passa just dina drömmar.
Här kan du testa att öppna och stänga tak och väggar i alla möjliga material och designer. I butiken kan du vinkla aluminiumtaket med infällda spotlights med hjälp av en smidig fjärrkontroll. Tyst, smidigt och snyggt.

Med pergolan från tillverkarna Pratic och Warema, med över 60 års erfarenhet av solskydd, behöver du inte välja om du ska ha tak på ditt uterum, du kan välja en pergola som enkelt går att fälla ut eller in. Du får både och! Samma sak med väggarna. Möjligheterna är oändliga. Tyg, aluminium, stål eller trä i en hel uppsjö av olika designer.
Vill du ha spegelväggar i din pergola så är inte det ett problem.

Mitt i butiken hos Tibrings står en stabil pergola uppställd. För att kunderna ska kunna få möjligheten att se på riktigt. Att känna och testa hur det fungerar. Här kan du se mängder av färger på tyg, stommar och tillbehör för att inte riskera att välja fel kulör.
Pergolan går lika bra att ställa fristående eller att montera mot en vägg.

– Vi vill att våra kunder ska få möjlighet att se hur pergolan ser ut och fungerar, det här är en riktigt bra lösning, berättar Dan Tibring samtidigt som han vinklar taklamellerna med integrerat belysningssystem med en liten fjärrkontroll.

I och med att den finns i så många olika material, storlekar och utföranden så finns den i olika prisklasser och går att anpassa efter allas behov. Och drömmar.

Tibrings har levererat solskydd i över femtio år och har utbildade och diplomerade solskyddstekniker som gärna hjälper sina kunder att hitta rätt solskydd. Allt från hela trädgårdslösningar, till solskydd för villafönstren. Boka ett hembesök för den bästa experthjälpen. Markiserna måttbeställs och sys upp för kunden.

Tips när du bygger uterum

  • Ta hjälp av experter. Tibrings har lång erfarenhet av solskydd och vet vad marknaden har att erbjuda just dig och dina behov.
  • Bygg större. Det är oerhört vanligt att man önskar att man byggt större efter ett tag. Tänk till från början.
  • Tänk på att glas alstrar värme. Vill du ha ett svalt uterum eller ett växthus?
  • Satsa på kvalité. Att byta mögliga markiser eller rostiga stolpar vill du inte ägna dig åt. Hos Tibrings får du kvalité.
  • Välj rätt färg. Grått är snyggt, men inte alltid rätt. Våga tänka färg

Hemsida: https://tibrings.com/
E-post: info@tibrings.se
Tel: 018-14 40 20
Facebook
Besök: Kungsgatan 115
Öppettider: Måndag-Fredag: 09:00-17:00
Lördag: Tidsbokning

 


Reklamartiklar på Hejauppsala.com
Dessa artiklar är reklamsamarbeten med spännande utvalda Uppsalaföretag.

Läs fler artiklar HÄR

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt