PT och gym från Uppsala prisade

Jill Sköldinger från Uppsala kammade hem titeln som Årets PT och Crossfit Vanheim vann kategorin Årets Box i Fitnessfestivalens årliga pris Guldhjärtat i helgen.

Guldhjärtat är Fitnessfestivalens pris för de outtalade träningshjältarna i Sverige och delas ut för behjärtansvärda insatser. Guldhjärtat delas ut i sex kategorier: Årets PT, Årets Gruppträningsinstruktör, Årets Digitala Inspiratör, Årets Klubb/Gym, Årets Box och Årets Förebild. Utöver dessa kategorier utses även mottagare av Årets Hederspris och Catharinas minne.

 

Årets PT blev Jill Sköldinger som driver Jills PT Studio i Uppsala med motiveringen:
Med ett inspirerande driv och en otrolig positivitet lyfter denna individ hela gruppen varje vecka, och skapar en vilja att utvecklas. Att inte bara hålla i träningspassen utan även investera tid och engagemang i varje individ, oavsett frågans storlek, gör denna person till en verklig förebild.

 

Årets Box, Crossfit Vanheims motivering lyder:
Det här är inte bara en träningslokal, det är ett hem som välkomnar nya träningsentusiaster och som helhjärtat bryr sig om gruppen. Den här platsen kännetecknas av en familjär stämning där nya medlemmar tas emot med öppna armar och befintliga medlemmar stortrivs. Utbudet är omfattande och passar alla nivåer samtidigt som instruktörerna är mästare på att anpassa träningen för varje individ. Engagemanget genomsyrar allt de gör vilket smittar av sig på medlemmarna som lyfter varandra för att alla ska lyckas tillsammans.

 

 

 

 

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt