Reklam

Tibrings överskuggar allt

Tibrings är välkänt, tryggt och står för kvalité och kunskap som bara företag som verkat i över 50 år i branschen kan stoltsera med.

Läs vidare

Tibrings överskuggar allt

  • Reklam
  • Lästid: 5 minuter

Roland Tibring startade Tibrings Markis & Persienn AB i Tierp 1967.  I dag träffar du Dan och Andreas Tibring när du besöker den spritt nya butiken på Kungsgatan 115. Flytten, bara ett stenkast bort, till nya större lokaler gör det möjligt att se utbudet i butiken på ett helt nytt sätt. Här kan man rulla ut och provsitta under stora markiser och testa olika varianter av solskydd. Mitt i lokalen stoltserar en pergola, smidig att montera med både väggar och tak med flexibel funktion.
Kunderna som söker solskydd blir glatt överraskade när vi kan visa hur många olika varianter det finns. Enklare markiser eller gardiner till mer avancerade lösningar med motorer, berättar Dan Tibring, vd på företaget.

Detta är ett reklamsamarbete med Tibrings Markis & Persienn

Personalen på Tibrings har en gedigen kunskap om solskydd och jobbar bara med egna montörer från södra Stockholmsområdet upp till Sandviken. Och man levererar till hela Sverige.
Vi märker att folk uppskattar att vi har eget folk som kommer på hembesök och som sedan kommer och monterar på plats. Vi tycker att det är viktigt med personliga möten och stor kunskap, säger Dan Tibring.
Tibrings har monterat solskydd på flera stora byggen i Uppland, nu senast i nya Stadshuset i Uppsala.
Det blir riktigt, riktigt snyggt, konstaterar Dan Tibring.

Ett annat företag som anlitar Tibrings är Triller Mat & Bröd som beställt solskydd till mysiga Klostergatan 5 i centrala Uppsala.
Det är så smidigt att jobba med Tibrings, de har stor kunskap och kan alltid tipsa om smarta och snygga lösningar. Dessutom är det alltid bra att vi kan anlita andra Uppsalaföretag, säger Lotta Triller, vd, på företaget.
Många konsulterar Tibrings för att få en röd tråd i inredningen. Solskydd handlar inte alls bara om att stänga solen ute, utan om att släppa in så mycket ljus man kan utan att behöva bli störd. Ett automatiskt solskydd gör till exempel att man aldrig stänger ute solljus i onödan. Hos Tibrings kan man få hjälp med måttbeställda markiser, motoriserade gardiner, lamellgardiner, rullgardiner, persienner i en hel uppsjö av olika material, mönster och färger.
– Kunden har ett solbesvär, vi har en mängd olika lösningar, vi måttar alla våra solskydd och det blir alltid snyggt, förklarar Dan Tibring enkelt och berättar att man bara jobbar med svenska produkter och att de är diplomerade solskyddstekniker som kan hantverket från grunden.

Tibrings har 11 anställda och butiker i Tierp och Uppsala och lägger stor vikt i att sätta sig in i vad kunderna vill ha.
– Vi hjälper alltid kunden från tanke till färdigt montage och gör ofta hembesök för att få grepp om behovet, vi mäter och ser till att det passar och det är alltid våra egna montörer som kommer och sätter upp solskydden, berättar Dan Tibring och lägger till: Vi har krav på alla våra anställda att de ska kunna hela processen, från utbud, till montering.
Vi har ett enormt reservdelslager och kan serva och laga våra produkter om, det mot förmodan, skulle behövas, avslutar Dan.

 

Kontakt Tibrings

Hemsida: https://tibrings.com/
E-post: info@tibrings.se
Tel: 018-14 40 20
Facebook
Besök: Kungsgatan 115
Öppettider: Måndag-Fredag: 09:00-17:00
Lördag: Tidsbokning


Reklamartiklar på Hejauppsala.com
Dessa artiklar är reklamsamarbeten med spännande utvalda Uppsalaföretag.

Läs fler artiklar HÄR

———————

Vill du bli en del av Tibrings?

Tibrings söker bra folk. Är du stark, trevlig, social, händig och sugen på att jobba? Ta kontakt med dan@tibrings.se

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt