Uppsala bilgalleri

Uppsala Bilgalleri år årets återförsäljare

Uppsalaföretaget har utsetts till Årets återförsäljare i Sverige av en av landets största importörer av bilar KW Bruun Automotive som representerar DS, Peugeot, Citroen, Opel och Mitsubishi i Sverige.

Motiveringen lyder: ”Årets återförsäljare, Uppsala Bilgalleri, har trots ett utmanande år fortsatt att gasa på och har ökat sin försäljning samt utökat sitt samarbetet med KW Bruun. Uppsala Bilgalleri är extremt innovativa och har gjort ett utmärkt resultat där man fokuserar på möjligheter och lösningar i stället för problem.”

– För oss är det en stor ära att få den utmärkelsen eftersom man bedömer helheten på vårt företag: bra försäljning, sund och god ekonomi, verkstadens arbete och framför allt kundnöjdheten som kontinuerligt mäts, säger Peter Jonasson, VD på Uppsala Bilgalleri, och fortsätter:

–  Vi har under Uppsala Bilgalleris åtta år jobbat hårt för att bli bättre och bättre för varje dag. Många duktiga medarbetare har
varit med sen starten och vi har under årens lopp fyllt på med fler talanger. I dag är vi 24 medarbetare som servar cirka 6 000 bilar samt säljer och levererar ccirka 700 bilar varje år.

 

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt