Sommar 2021

”Vi älskar när kunderna frågar efter konstiga varor”

På ICA Kvantum i Gränby finns det över 25 000 produkter. Letar du efter något ovanligt är det hit du ska åka.

Läs vidare

Detta är reklam från ICA Kvantum Gränby

Ica Kvantum i Gränbystadens galleria är långt ifrån en vanlig dagligvarubutik. Det är hit man beger sig för att storhandla, köpa catering, eller bara handla det man behöver för dagen. Eller kanske bara för att ta en fika och titta på folk. Men framför allt är det hit man beger sig om man vill hitta den där asiatiska roten som dykt upp i ett recept, eller om man vill upptäcka nyheter eller ingredienser som annars kan vara svåra att få tag på. ICA Kvantum Gränby har på ett ungefär 25 587 olika varor i sitt sortiment. Den nyligen uppdaterade asiatiska hyllan har blivit en hel egen gång och det finns nästan inget som inte butiken kan ordna fram.

– Det är många som kommer hit och frågar efter produkter som de knappt själva känner till. Då blir det fart på inköparna, vi älskar att leta upp nya spännande produkter, vi ser det som en utmaning, ju konstigare desto roligare. Nästan alltid lyckas vi hitta rätt. Men vi har också våra kunniga medarbetare som kan tipsa om alternativ som finns i butiken, berättar Johan Wendin, butikschef.

Det är många som kommer hit och frågar efter produkter som de knappt själva känner till. Då blir det fart på inköparna ... (Johan Wendin)

ICA:s sortiment består av ett digert utbud och det räcker långt, men Kvantumbutiken i Gränby har dessutom många spännande inslag från, till exempel, Italien, Asien, Spanien, Mellanöstern, Balkan, Polen och Frankrike. Här hittar du också många olika lokalproducerade varor.

– Vi har nära samarbeten med en mängd, både stora och små, leverantörer, vilket gör att vi kan få tag på det mesta, förklarar Johan.

Butikens breda sortiment och stora möjligheter att köpa in nytt och spännande, medför också att man kan erbjuda bra produkter i alla prisklasser. Och om du springer på en spännande frukt eller något i den asiatiska hyllan du inte riktigt vet vad det är ska du alltid fråga första bästa rödklädda Kvantummedarbetare. Alla är intresserade av mat och vill verkligen hjälpa kunderna.

Kanske upptäcker du en ny favorit?

Facebook
Hemsida

 

 


Reklamartiklar på Hejauppsala.com
Dessa artiklar är reklamsamarbeten med spännande utvalda Uppsalaföretag.

Läs fler artiklar HÄR

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt