Ain’t Nothing Like Christmas

Jill Johnson och Anders Berglund på julturné med symfoniorkestrar från hela landet. I Uppsala medverkar Västerås Sinfonietta!

Jill Johnson och Anders Berglund har varit vänner i över 25 år. 2018 åkte de ut på en gemensam turné efter att ha släppt julalbumet “Christmas lsland”. Nu återvänder de med en storslagen julturné från 15 november till 20 december. Tillsammans med olika svenska symfoniorkestrar bjuder de på en härlig show i juletid, med en gedigen och bred låtlista – allt från symfoniska klanger till storbandssväng! Biljetter släpps på onsdag 12 juni kl 10.00 via LiveNation.se.

–Jag fullkomligt älskar julen! Det är en tid av stämning, musik och gemenskap. Anders är inte lika fäst vid julen. Det ska jag ändra på och tillsammans med våra fantastiska medmusiker ska vi se till att sprida julmagi runt om i landet, – Jill Johnson.

Anders har med sin erfarenhet, generositet och värme varit en mentor för Jill, och de båda har även blivit goda vänner. Tillsammans har de gjort flera stora samarbeten genom åren. Bland annat har de släppt två album, varav ett julalbum med namnet “Christmas Island”.

LÄS MER

Arrangör: Live Nation

När och var?

7 december 2024
Kl. 19.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt