Emil Jensen - Sånger och snack, som lyktor i mörkret

En upprymmande upplevelse med en av Sveriges mest lysande scenkonstnärer. 

Emil Jensen kombinerar och blandar sina sånger och snack på skiva och bok för första gången och ger sig ut på ny föreställningsturné i höst.

Alla som sett Emil trollbinda sin publik genom åren har upplevt hans helt unika blandning av musik och ordtrolleri, allvar och komik, personligt och politiskt. Nu gör han för första gången samma sak på album, ”Än susar skogen – sånger och snack”, ett temaalbum om biologisk mångfald, som är både skiva och bok. I samband med detta gör han en föreställning där han blandar material från albumet med både nyskrivet och urval från sin låtskatt och snackskatt.

Under de senaste åren har Emil turnerat med sina säregna föreställningar för fullsatta hus genom hela landet – på allt ifrån Dramaten till Way out west, från Ale Stenar i söder till Kiruna i norr.

LÄS MER

Arrangör: Reginateatern

– Mitt i en brinnande värld och en mörk tid känns det viktigare än någonsin att sätta ljuset på det snillrika livet på jorden. Att häpna över det vi har, över den planet som vi så gärna vill ha kvar. Jag kommer därför att prata och sjunga om naturskydd, kulturskydd och fred – en påminnelserapport bland alla larmrapporter, säger Emil själv om föreställningen.  

När och var?

2 & 3 december 2023
Reginateatern, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt