Stina Wollter – Musik och prat

En konsert med inspirerande och engagerande mellansnack.

Välkommen till en helkväll med paret Wollter, som gör en spelning i Uppsala under 2022, och deras kapellmästare Pecka Hammarstedt. Det blir garden songs kryddat med Stinas personliga mellansnack om livet, skapandet och läkandet. Berättelser vi inte vill vara utan!

Stina Wollter är konstnär, författare och radiopratare med en sällsynt förmåga att lyfta de svåra frågorna. På Instagram, med över 300 000 följare, kämpar hon bland annat mot skeva normer och ideal och för människans rätt att få vara sann och få blomma.

Hon är dessutom en alldeles lysande sångerska och 2018 kom hennes och maken Micke Olsson Wollters hyllade skiva ”Garden songs”. Låtarna är personliga, svängiga och texterna berättar om vardag, försoning, frigörelse och kärlek. Denna afton kommer det också bjudas på nytt material och kanske någon cover.

Medverkande: Stina Wollter, Micke Olsson Wollter, Pecka Hammarstedt

När och var?

21 & 22 Oktober 2022
Kl. 19.00
Reginateatern, Uppsala

Reklam
Reklam

Fyrisbiografen – Uppsalas kulturbiograf
Fyrisbiografen visar filmer från hela världen och för alla åldrar.

GoAdventure
Se vackra Uppsala från taket på Uppsala slott. Eller utmana dig själv på äventyrsbanan i Fjällnora

Trädgårdar och parker
Naturupplevelserna är närmre än du tror. Mitt i hjärtat på Sveriges fjärde största stad finns blomster och grönska i mängder att njuta av. På Destination Uppsala hittar du information.

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt