The Batsheva Ensemble – Decadance #21

DECADANCE #21
THE BATSHEVA ENSEMBLE / OHAH NAHARIN

Decadance är en förtrollande föreställning som återuppstår i ny form, år efter år. Föreställningen skapades initialt av Ohad Naharin vid millennieskiftet. Den 21:a variationen av Decadance ser vi på UKK den 7 juni 2022. Föreställningen passar för både en ung och vuxen publik.

Föreställningen är aldrig densamma. Decadance är en idé som förkroppsligar öppenhet, förändring och oändlighet. Varje säsong presenteras nya bearbetningar av kompaniets ikoniska verk som vävts samman till ett noggrant komponerat och fängslande kollage.

Decadance är en hyllning till vår egen repertoar, en lekplats där vi lägger till eller drar ifrån och anpassar stycken ur våra övriga arbeten. Det är ett tillfälle att betrakta våra verk ur olika perspektiv. Framför allt älskar jag hur Decadance låter dansarna ge sina egna tolkningar, som är fulla av sublima ögonblick, säger Ohad Naharin.

När och var?

7 Juni 2022 kl. 19.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam

Fyrisbiografen – Uppsalas kulturbiograf
Fyrisbiografen visar filmer från hela världen och för alla åldrar.

GoAdventure
Se vackra Uppsala från taket på Uppsala slott. Eller utmana dig själv på äventyrsbanan i Fjällnora

Trädgårdar och parker
Naturupplevelserna är närmre än du tror. Mitt i hjärtat på Sveriges fjärde största stad finns blomster och grönska i mängder att njuta av. På Destination Uppsala hittar du information.

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt